dimecres, 27 d’abril del 2011

Crònica del partit. Portalet vs. Xamba

Es disputa la 7º jornada de lliga de clubs.
La trobada és a Granollers, sobre les 14:00.
Al començament del partit, l'equip local, el Portalet, ja guanyava per 4 a 0, i el nostre porter, ja perdia els papers.
Era complicat pujar a la porteria del Portalet per què es tancava la defensa, i s’obria la davantera.
En un temps mort triat pel portalet ens vem adonar que el Portalet jugava amb avantatge.
Jugant la segona part, la Xamba va sortir a per totes, però el Portalet que no tenia suficient amb els 4 gols marcats en la 1 part va aprofitar el desavantatge de la Xamba i tots els avantatges que ells tenien amb els jugadors que no pertanyien al club social.
En un moment ens van marcar els 5 a 0, que ràpidament va pujar al marcador.
En un temps mort demanat per la Xamba, es va decidir que entres a jugar la nostra entrenadora, ja que jugaven amb avantatge des del minut 1.
Els 2 gols de la xamba els va marcar el jugador José Antonio.

La xiuletada final de l'àrbitre va deixa en el marcador un contundent Portalet 9 _ Xamba 2

Conclusió:
Vem perdre el partit per desavantatge físic ja que els de el Portalet jugaven amb avantatge i finalment la nostra entrenadora va haver d'intervenir.