CRÒNICA DEL PARTIT XAMBA vs. MOSAIC

Es disputa la 6ª jornada de lliga de clubs, ens enfrontem al Mosaic de Manresa.

El partit es va disputar a casa de l’equip local la Xamba,

El dia 12 de març del 2011 sobre les 12 del migdia, i amb pluja inclosa, que semblava ser la protagonista del dia.

Un imprevist d’última hora va ser que es va haver de trobar camp, ja que l’actual s’estava utilitzant per realitzar una competició.

El partit va transcórrer de la següent manera:

A la 1ª part, el control del partit era de la Xamba que a pesar de que vem tenir varies ocasions de gol ens les vem veure per estrenar el marcador.

Va ser durant un contraatac a la porteria de l’equip visitant que L’Emili, que es trobava posicionat de manera estratègica al segon pal de la porteria va donar un cop de peu al baló i va ficar el primer gol, i va ser així com la Xamba va obrir el marcador, però ens va durar molt poc l’alegria, ja que pocs minuts després el Mosaic amb un tir directe a porteria va ficar el seu primer gol, encara que l’àrbitre no se’n va adonar però tot i així el gol va pujar al marcador.

A l'equip local li era complicat marcar ja que, la portera ens ho posava difícil. Durant la 2ª part, el Mosaic i la Xamba van lluitar pel desempat ja que a cap dels dos equips se'ns feia fàcil trencar el desempat. Però, Paco, jugador de la Xamba va esquivar, a dos jugadors i GOLLLLL, i ja podíem veure en el marcador el 2-1. El temps anava corrent, faltaven 10 minuts per acabar el partit, vem estar aguantant el marcador fins a gairebé el final perquè de sobte l'àrbitre va xiular una falta a favor del Mosaic, i va ser “xut directe” i gol. Però els hi va durar poc, ja que el mateix jugador que va ficar el 2-1, Paco, amb un súper pilotàs va ficar gol i va posar el marcador a 3-1. Tot i així la Xamba seguia lluitant pel 4 gol. I el que la cerca ho aconsegueix per això Marc amb un xut a porteria, va posar en el marcador el 4-2 final. Resultat final “Xamba 4 - Mosaic 2” Golejadors: Emili -1 Paco -2 Marc-1