Páginas

dimecres, 16 de febrer del 2011

CARLOS BAUTE


Carlos Roberto Baute Jiménez

És un cantant, presentador de televisió i actor veneçolà.
Va néixer a Caracas (Veneçuela) el 8 de Març de 1974. Als 13 anys va fer la seva incursió en la música amb el grup juvenil “Los Chamos”.
Desprès va començar la seva carrera en solitari. En 2008, es publica el tema “Colgado en tus manos” a dúo con Marta Sanchez.
Va aconseguir 27 números en Pronmsicae i 7 mesos en els 40 principals. Aquest single va assolir les 400.000 descarregues amb disc de diamant,éssent un dels singles més venuts de la historia de Espanta.
Amb el disc “Yo nací para querer (1999) es va traslladar a Espanya i va començar a tenir molt d’èxit, amb participacions en televisió:
Amb “Aladina” (TVE), “Mis adorables vecinos (Antena 3) i presentacions de “Gala Miss Espanya”, “Gala IB3” , “Gala Fin de año” (de TVE).
Va estar nº1 en Veneçuela, Mèxic, Perú, Chile, Argentina, Colombia i Espanya.
Ha rebut molts premis: Ondas, Dial,Premis de música, nominat a Premis Amigo en 2009 aconseguint dos premis Ondas amb la canço “Colgando en tus manos”
L’1 de abril del 2008 es va posar a la venda el seu Disc
“De mi puño y letra” que va se acompanyat d’una gira estiuera per Espanya i països Lltinoamericans, assolint el primer lloc en singles “Colgando en tus manos durant mes de dues setmanes i els primers llocs en America Latina. Actualment, el seu penúltim treball va ser “Baute” (2005). I l’últim fins la data és “Amarte bien” (2010).



Sofia Bordetas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada